Pälkäne

Pirkanmaan maakunta
Löydä Pälkäneen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Pälkäneellä

Pälkäne on Tampereen seutukunnassa, Pirkanmaalla sijaitseva noin 6 500 asukkaan maaseutupitäjä. Sinne saapuvan eteen avautuvat kauniit järvimaisemat, harjut ja laajat viljelysmaat. Tämän ja paljon muutakin tavoittaa esimerkiksi Tampereelta ajaen vain noin puolessa tunnissa.

Pälkäneellä riittää puuhaa jos toistakin. Luonto on omiaan tarjoilemaan erilaisia elämyksiä ja virkistysmahdollisuuksia. Yksi niistä on Huwitus Outdoorin järjestämät melonta- ja kalastusretket sekä maisemaristeilyt. Oiva kohde on myös Kukkia-järvi puhtaine uimarantoineen ja kalarikkaine vesistöineen.

Entä kiinnostaako kulttuuri? Suloisimman suven aikaan Sappeen Kesäteatterissa esitetään hienoja näytelmiä ja musikaaleja! Kannattaa käväistä niin ikään Pälkäneen kirkossa, joka on Arkkitehti C.L. Engelin piirtämä tiilinen ristikirkko.

Talvesta kesään vauhtia tarjoaa puolestaan Sappee rinteineen. Sappeenvuorelta avautuvat myös mitä mahtavimmat näkymät. Oikeaan aikaan pääsee todistamaan upeaa auringonnousua ja -laskua. Sappee toimii myös seudun viihdekeskuksena, sillä Tapahtumakeskus Huipussa riittää ravintoloita, baareja ja nimekkäitä esiintyjiä ympäri vuoden.