Pori

Satakunnan maakunta
Löydä Porin parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Porissa

Selkämeren rannikolla, Kokemäenjoen suulla sijaitseva Pori on Satakunnan maakuntakeskus. Pori on vireä kulttuurikaupunki, jonne jokakesäinen Pori Jazz kerää musiikin ystäviä läheltä ja kaukaa. Se on useiden tunnettujen rockbändien kotikaupunki, joka on kerännyt mainetta myös vaihtoehtoisen taiteen tarjoajana.

Hiekkadyynejä ja merimaisemia

Yksi kesäisen Suomen kauniimmista rantakohteista on Yyterin hiekkaranta, joka on laajimpia yhtenäisiä hiekkarantoja ja dyynialueita Pohjoismaissa. Majoittua voi vaikka Yyterin Kylpylähotellissa sekä nauttia samalla alueen luonnosta ja monenlaisista aktiviteeteista. Poikkea ihastelemassa merimaisemia myös Kallossa ja Reposaaressa.

Kulttuuria, viihdettä ja ulkoilualueita

Keskustan kyljessä sijaitsevassa Kirjurinluodossa on vierasvenesatama, minigolfkeskus, uimaranta, luontopolkuja, kesäteatteri, leikkipuistoja ja puutarha-alueita. Taiteesta ja historiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua ainakin Porin taidemuseoon, Poriginal galleriaan, Juseliuksen mausoleumiin sekä Raatihuoneeseen. Moni tietää, että kaupunkilaisten sydän sykkii tulisesti myös jääkiekolle, jota edustavat patapaitaiset Porin Ässät.