Eurajoki

Satakunnan maakunta
Löydä Eurajoen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Eurajoella

Eurajoki on viihtyisä ja rauhallinen kunta meren äärellä Satakunnassa, Rauman ja Porin välissä. Kunnan halki kulkee paitsi valtatie 8 myös Satakunnan läpi Pyhäjärvestä Selkämereen virtaava Eurajoki. Alueen yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Olkiluodon ydinvoimala, jonka vierailukeskuksessa voi tutustua ydinvoimalan toimintaan sekä Sähköä uraanista -tiedenäyttelyyn.

Palveluja ja tekemistä kaikenikäisille

Viimeisen kymmenen vuoden aikana kunnan asukasluku on kehittynyt positiivisesti hyvän työtilanteen, alhaisen veroäyrin, toimivien palvelujen sekä turvallisen asuinympäristön ansiosta. Vuoden 2017 alun kuntaliitos Luvian kanssa kasvatti Eurajoen asukasmäärän yli 9 500 henkilöön.

Eurajoella on kaksi päiväkotia, seitsemän koulua, lukio sekä vanhainkoti. Kunnankirjasto, jäähalli, keilahalli, Eurajoen kristillinen opisto, Kuivalahden kesäteatteri, nuortentalot, kuntoradat, luontopolut sekä virkistysalueet tarjoavat vapaa-ajan viettoon monenlaisia mahdollisuuksia.

Tutustu paikalliseen historiaan

Carl Ludvig Engelin suunnittelema ja empiretyyliä edustava Vuojoen kartano on restauroitu kokous-, koulutus- ja kulttuurikeskukseksi sekä ravintolaksi. Välimaan perinnetorppa tutustuttaa 1930-luvun torpan elämään. Piipahda samalla myös Eurajoen Irjanteen kotiseutumuseossa, koulumuseossa sekä maatalousmuseossa, joka on yksi Suomen laajimmista.