Merikarvia

Satakunnan maakunta
Löydä Merikarvian parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Merikarvialla

Merikarvia on Satakunnassa sijaitseva rannikkokunta, jossa asuu reilu 3 000 ihmistä. Meri, kalaisa Merikarvianjoki ja karun kaunis Ouran saaristo ovat houkutelleet asukkaita ja matkailijoita jo 150 vuoden ajan. Valtatie E8 luo hyvät kulkuyhteydet sekä etelästä että pohjoisesta tuleville. ”Kummallisen kodikas” kuuluu kunnan slogan, joka kuvaa osuvasti itsevarmaa ja omanlaistaan pitäjää.

Merikarvia tarjoaa nykyaikaiset ja monipuoliset palvelut kaikenikäisille asukkaille. Vireät harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet mahdollistavat aktiivisen toiminnan ympäri vuoden. Kunnasta löytyy esimerkiksi monitoiminen urheilutalo, uimahalli sekä jäähalli.

Ouran upeat saaristomaisemat houkuttelevat meren äärelle. Meren ja joen rannalta löytyykin lukuisia vuokrattavia loma-asuntoja, ja lomakylä Mericamping on avoinna ympäri vuoden. Krookan vene- ja kalasatama kalansavustamoineen on kesäisin kulttuuritapahtumien sydän. Entisessä kalansavustamossa Galleria Vanhassa Savussa järjestetään taidenäyttelyiden lisäksi konsertteja ja teatteriesityksiä.

Tule sinäkin Merikarvialle!