Salla

Lapin maakunta
Löydä Sallan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Sallassa

“Salla - in the middle of nowhere”. Näin kuuluu tämän lumoavan Lapin kunnan slogan. Itselleen vinoilusta huolimatta Sallassa on monia syitä löytää sen ihastuttavat alueet!

Sallan luonto on sanomattakin upea. Patikointireittejä piisaa yli 300 km ja pyöräilyreittejä yli 440 km verran. Erämaan hiljaisuus hakee vertaistaan. Sallassa voi vain olla ja nauttia tai harrastaa monia erilaisia aktiviteetteja. Esimerkiksi Sallan hiihtokeskuksessa lasketellaan ja sieltä voi vuokrata myös fatbikeja.

Sallan Poropuistoon voi puolestaan mennä moikkaamaan poroja ja hankkimaan matkamuistoja. Alueeseen on mahdollista tutustua sesongin mukaan niin lumikengillä, metsäsuksilla kuin kanootilla tai vaelluskengillä. Majoittumiseen on tarjolla mukavasti vaihtoehtoja, kuten Sallatunturin tuvat.

Sallassa siintää myös historia. Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museossa pääsee tutustumaan 1900-luvun alusta 1960-luvulle Sallan historiaan.