Rautavaara

Pohjois-Savon maakunta
Löydä Rautavaaran parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Rautavaaralla

Rautavaara on Pohjois-Savoa parhaimmillaan! Siellä vieraileva saa ympärilleen pikku kunnan rauhallisen tunnelman, lupsakkaan savolaisen elämänmenon ja mitä upeimmat luontokohteet. Ovatpa monet rakastuneet Rautavaaraan niinkin paljon, että ovat hankkineet sieltä loma-asunnon. Kunta onkin hyvin suosittu kesämökkipaikka!

Hiljaiset ja monipuoliset erämaat, rikkaat kalavedet, vaellusreitit, rotkot ja jokireitit – siinä muutamia syitä, miksi Rautavaara ihastuttaa. Tämä kaikki kiteytyy mm. Tiilikkajärven kansallispuistoon, myös Älänne ja Paljakka mykistävät vierailijan maisemillaan. Eritoten metsästäjät ja kalastajat pitävät Rautavaaraa arvossaan.

Kesäistä ohjelmaa ja vilinää Rautavaaralla tarjoaa vuosittain kesäkuussa järjestettävät Rautavaarapäivät. Akkujen lataamiseen ja ruokailuun löytyy esimerkiksi Hotelli-Ravintola Tiilikka. Hyvin nukutun yön jälkeen on valmis jälleen uusiin seikkailuihin Rautavaaran mielenkiintoisissa maisemissa!