Sonkajärvi

Pohjois-Savon maakunta
Löydä Sonkajärven parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Sonkajärvellä

Noin 4 000 asukkaan Sonkajärvi on ehkäpä tunnetuin Eukonkannon MM-kisoista. Vuosittain järjestettävä kisailu on omaperäisyydessään saanut suosiota aina kansainvälisillä vesillä asti ja tapahtuma-aikaan kuntaan saapuukin jopa 6 000 kävijää kokemaan savolaisen tunnelman ja mitä monipuolisimmat oheisohjelmat itse varsinaisen mittelöinnin ohella.

Mitä muuta Sonkajärvi sitten tarjoaa matkailijalle tai vaikka vain päivä-piipahtajalle? Sonkajärvi Soi ja Original Sukeva ovat suosittuja tapahtumia nekin. Luontoa löytää parhaimmillaan lähes kaikkialta, minne katsoo. Sen ytimeen pääsee esimerkiksi Kotaharjun retkeilyalueella tai koski- ja kanoottiretkellä. Ovathan Savon vesistöt ihanteellisia kohteita vesistöretkien tekemiseen.

Sonkajärvelle tie käy näppärästi Viitostietä tai Meri-Karelia-kantatietä. Myös junat tuovat perille. Lentäen kulku onnistuu lähimmille lentokentille Kajaaniin ja Kuopioon.