Rauma

Satakunnan maakunta
Löydä Rauman parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Raumalla

Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki Rauma on täynnä kulttuuria ja vireää teollisuutta. Kaupunki on maailmankuulu pitsinnypläyksestään ja idyllisestä Vanhasta Raumasta, joka on Unescon valitsema maailmanperintökohde. Se on kaupungin sydän, jossa voi ihastella koristeellisia puutaloja ja idyllisiä katunäkymiä.

Raumalla järjestetään lukuisia kesätapahtumia, joista tunnetuimpia ovat pitsiviikko ja RMJ-juhannusfestivaali. Kaupunkia ympäröi upea saaristo, jonka majakka- ja sotilassaarille pääsee helposti vesibussiyhteydellä. Otanlahden rantapuistossa on lukuisten aktiviteettien lisäksi Suomen suurin pienvenesatama sekä Poroholman purjelaivasatama.

Rauma on elinvoimainen kaupunki teollisuuden ja monien koulutusmahdollisuuksiensa ansiosta. Urheilun ystäviä kiinnostavat Rauman Lukon, Rauman SalBan ja Feran ottelut. Lounaismurteisiin kuuluva Rauman murre eli rauman giäl tunnetaan maailmalla, ja sille ominaista on sanojen pätkiminen ja jaarittelu. Kaupungin kylteissä vieraat toivotetaan rauman giälellä rennosti tervetulleeksi: ”Ol niingon gotonas!”