Pyhäranta

Varsinais-Suomen maakunta
Löydä Pyhärannan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Pyhärannassa

Pyhäranta on vireä ja vehreä kunta Varsinais-Suomessa, Vakka-Suomen seutukunnassa. Reilu 2 000 asukkaan kunta sijaitsee Pohjanlahden rannalla Rauman, Laitilan ja Uudenkaupungin välissä. Maaseudun idyllinen rauha ja lähellä olevat kaupunkipalvelut tekevät Pyhärannasta miellyttävän paikan asua ja yrittää.

Alava rannikkopitäjä tarjoaa asukkailleen luonnonläheisen ympäristön joko merellisissä rantakylissä tai peltojen ja järvien jaksottamilla mailla. Asuntoalueet sijaitsevat kunnan kolmessa taajamassa: Ihodessa, Reilassa ja Rohdaisissa. Perille pääsee sujuvasti kahta maantietä pitkin, joko valtatie 8:n tai maanteiden 196 ja 1960 eli ns. Rantatien kautta, jonka varrelta löytyvät idylliset kylämaisemat. Kaupunkipalvelutkin ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Meren äärellä sijaitsevan Pyhärannan kaunis luonto metsineen tarjoaa mahdollisuuden henkiseen ja fyysiseen virkistäytymiseen. Paikallisia nähtävyyksiä ovat mm. Otajärven kansainvälisesti arvokas lintuvesikohde, Santtion kylä, Raudansuun vesimylly, Helinin Torppamuseo sekä Lahdenvainion tuulimylly. Tervetuloa tutustumaan!