Savitaipale

Etelä-Karjalan maakunta
Löydä Savitaipaleen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Savitaipaleella

Savitaipale – tuo Etelä-Karjalan 3 400 asukkaan pikku kunta, mutta varsin suosittu mökkipaikka, kutsuu vierailijaa nauttimaan luonnosta ja kulttuurista! Vaikka kyse on pienestä kunnasta, ovat sen liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuripalvelut poikkeuksellisen hyvät.

Heinäkuussa soitetaan, lauletaan ja viihdytään koko perheen voimin Sapassi-viikolla. Hakamäen museoalueella, joka heinäkuu, laitetaan pystyyn puolestaan Hakamäki Piknik -musiikkitapahtuma.

Entä luonto? Kuolimo on kirkasvetinen, yksi Suomen puhtaimmista järvistä ja Natura 2000 -kohde. Sen rannoille ovat asettuneet monet mökkeilijät, ja järvi on myös suosittu melontaharrastus- sekä retkeilyalue.

Savitaipaleella järjestetään myös elämyspäiviä, ja kohteita on tarjolla useita museoista muuhun kulttuurin ja kauniisiin ulkoilualueisiin. Liuta lomamökkejä ja hotelleita kutsuvat majoittumaan ja ravintolat sekä kahvilat tankkaamaan energiaa uusia Savitaipaleen seikkailuita varten!