Hirvensalmi

Etelä-Savon maakunta
Löydä Hirvensalmen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Hirvensalmella

Eteläisessä Järvi-Suomessa sijaitseva Hirvensalmi on rakentunut kauniin, puhdasvetisen Puulaveden äärelle. Kunnan alueella on yli 100 järveä ja reilut 300 saarta, jotka ovat varsinkin retkeilijöiden ja luonnonystävien unelmakohteita.

Vierailija voi tutustua maisemiin vaikkapa koskimelonnalla tai Kissankosken luonto- ja kulttuuripolulla. Majoittumisen hetkenä palvelee esimerkiksi upea kartanohotelli Satulinna hotellihuoneineen ja huviloineen. Toki majoittumiseen on tarjolla myös lomamökkejä mökkiasumisesta haaveilevalle. Hirvensalmen matkailuneuvonta on hyvä taho haalia vinkkejä lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa viipymiseen.

Hirvensalmi kiinnostaa myös monia muuttajia. Eritoten lapsiperheet, paluumuuttajat sekä maalla asumisesta haaveilevat ovat ottaneet muuttovoittoisen Hirvensalmen asuinkunnakseen. Palvelutarjonta on laadukasta, ja vapaa- sekä asuntorakentaminen vilkasta.