Kittilä

Lapin maakunta
Löydä Kittilän parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kittilässä

Kittilä tunnetaan Levitunturista ja sen ympärille rakennetusta, Sirkan kylään sijoittuvasta Levin hiihtokeskuksesta, joka on Lapin suosituimpia lomakohteita. Kittilän saavuttaa helposti ja nopeasti, sillä kunnalla on oma lentoasema, jolle varsinkin sesonkiaikaan liikennöidään varsin tiheästi niin Suomesta kuin ulkomailta.

Levin hiihtokeskus tarjoaa vuoden ympäri tekemistä, mutta eritoten talviaikaan tienoot heräävät todella eloon. Laskettelijat, hiihtäjät, vapaa-aikaa viettävät ja urheilijat suuntaavat tunturin rinteille sekä laduille. Majoittumiseen löytyy monenlaisia hotelleja, huviloita ja mökkejä, kuten Levi Center Hullu Poro.

Levillä järjestetään myös paljon tapahtumia, joista suosituimpia on Alppihiihdon maailmancup -osakilpailu ja syksyisin Ruskamaraton. Hullu Poro Areenalla pääsee puolestaan katsomaan ja kuuntelemaan Suomen ykkösartisteja.

Leviltä löytyy paljon muitakin aktiviteetteja ja elämyksiä, mutta vaihtuvat vuodenajat kaamoksesta keskiyön aurinkoon sekä Lapin taianomainen tunnelma ovat jo itsessään kokemisen arvoisia.