Kolari

Lapin maakunta
Löydä Kolarin parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kolarissa

Kaunis Kolari Tunturi-Lapissa sijaitsee Tornionjokilaaksossa, Ruotsin rajalla. Sinne suuntaavat monet matkailijat sekä Suomesta että ulkomailta lomailemaan ja nauttimaan Lapin taianomaisesta talvesta, myös muiden vuodenaikojen värittämästä luonnosta.

Kolarissa sijaitsee mm. tunnettu Yllästunturi suosittuine hiihto- ja laskettelukeskuksineen. Sport Resort Ylläksen ja Ylläs-Skin ohella alueella on runsaasti majoitus-, aktiviteetti- ja muita palveluntarjoajia, myös kylpylä. Suomen laajin latuverkosto ja pisin laskettelurinne löytyvät niin ikään Ylläkseltä.

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto kuuluu Kolarin vetonauloihin ja se onkin kävijämäärältään Suomen suosituimpia kansallispuistoja. Monelle on tuttu myös Jounin Kauppa, joka on maamme suurin K-Market pinta-alaltaan.

Kolari on myös kalastajan unelmakohde. Sen edustalla virtaava Tornio-Muonionjoki tarjoaa kalarikkaat vesistöt eritoten lohenkalastukseen.