Kemiönsaari

Varsinais-Suomen maakunta
Löydä Kemiönsaaren parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kemiönsaaressa

Kemiönsaari kutsuu Sinua - matkailija, vierailija ja vasta asukkaaksi muuttanut - saaristokuntansa hurmaavaan ympäristöön Varsinais-Suomeen. Tämä 7 000 asukkaan kaksikielinen kunta koostuu noin 3 000 saaresta ja luodosta toimien porttina maailman kauneimmaksi saaristoksi kutsuttuun Saaristomeren kansallispuistoon.

Kemiönsaari herää eloon eritoten kesäaikaan, kun matkailu-, hotelli- ja ravintolakohteissa, kuten suositussa Kasnäsin kylpylähotellissa, vipinä vilkastuu. Upea luonto ja merellisen ilmapiirin tunnelma houkuttelevat vuosittain runsaasti kävijöitä, kiintoisia kohteita ja tapahtumarikasta tarjontaa unohtamatta.

Ulkosaariston linnakesaari Örö, kuten myös Bengtskärin majakka, viehättävä Kasnäsin kylä ja Taalintehtaan ruukkikylä kuuluvat suosittuihin kohteisiin. Pidettyjä kesätapahtumia ovat mm. Baltic Jazz ja Kemiönsaaren musiikkijuhlat. Loppukesän tullessa ja syksyn saapuessa kutsuu puolestaan September Open -ilmaistapahtuma, joka kokoaa yhteen Keskiaikaiset saaristolais- ja Korjuumarkkinat.