Laurea Lohjan kampus, Lohja
Laurea Lohjan kampus, Lohja
Laurea Lohjan kampus
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy
Y-tunnus:
1046216-1

Yhdessä enemmän

Laurea on Uudellamaalla kuudella kampuksella toimiva korkeakoulu. Laureassa oppiminen sekä työelämän palvelut kulkevat käsi kädessä. Opiskelussa keskeisessä osassa ovat työelämän tarpeista tulevat toimeksiannot, kuten projektit ja kehittämistehtävät. Tästä syystä opiskelu Laureassa tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden rakentaa tulevaisuutta yhdessä työelämän kanssa. Käytännönläheinen opiskelutapa sekä opintoihin sisältyvät aidot työelämäprojektit varmistavat opiskelijoiden verkostoitumisen ja työelämätaitojen karttumisen. Tämän johtuen valmistuneet opiskelijamme työllistyvätkin erinomaisesti.

Opiskelu Laureassa on joustavaa. Perinteisten päiväopintojen lisäksi Laureassa on mahdollista opiskella joustavasti toteutetussa monimuotototeutuksessa, jossa lähiopetusta on harvemmin. Monimuoto-opiskelu soveltuu erityisesti työssäkäyville.

Lohjan kampus

Lohjan kampus sijaitsee Lohjan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kampus on välittävä, luova ja ketterä. Kampukselta valmistuu työelämää ja omaa työtään kehittäviä tradenomeja, sosionomeja sekä sairaanhoitajia.

Laurea Lohjan kampus, Lohja
Laurea Lohjan kampus, Lohja