Vieremä

Pohjois-Savon maakunta
Löydä Vieremän parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Vieremällä

Pienessä maaseutukunnassa Vieremällä, Pohjois-Savossa, voi kokea rauhoittavan luonnon hiljaisuuden, pohjoisosan erämaiden taian ja etelän kirkkaat vesistöt. Elo on rauhallista ja turvallista, asuminen käy virkistävästi luonnonläheisillä alueilla.

Ota suunta kohti vaikka patikointireitti Aarnikotkan polkua, jonka varrella voi ihastella Kuorejärven kaskiviljelyaluetta ja Siltalanlohen virkistyskalastuspaikkaa. Talaskankaan luonnonsuojelualueella voi vaeltaa merkityillä reiteillä, levähtää laavuilla ja pistää vaikka makkarat paistoon nuotiopaikoilla.

Vai houkuttaako heppaurheilu? Vieremän luonnonkaunis ravirata on Suomen johtavia kesäratoja, jossa niin kilpailijoiden kuin yleisön puitteet ovat kunnossa. Juhannuksena ravien lisäksi estradille nousee huippuesiintyjiä. Soutukisailu Kohiseva Kokka on niin ikään kesän viihtymisen takaavia tapahtumia.

Vieremällä on paljon ohjelma- ja tapahtumapalveluja tarjoavia yrityksiä, ruokailua unohtamatta. Esimerkiksi yli satavuotias Haajaisten koulukievari on oiva leiri- ja majoituspaikka sekä juhla- ja kurssikeskus.