Varkaus

Pohjois-Savon maakunta
Löydä Varkauden parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Varkaudessa

Pohjois-Savossa sijaitseva Varkaus viehättää vierailijaansa monella tapaa. Saimaan vesistö aina keskustan kulmia myöten, Mekaanisen Musiikin Museo, ainutkertainen arkkitehtuuri ja Vanha Varkaus -kävelykierros ovat oivia keinoja tutustua Varkauteen. Toki myös kaupungin asukkaat ammentavat seudun antia monipuolisten harrastusten ja käyntikohteiden avulla.

Varkaudessa onnistuu esimerkiksi Saimaalla seilaava sähköalus- ja höyrylaivaristeily, kalastus 3000 hehtaarin kalastusalueella ja upeasta musiikista nauttiminen Joroisten Musiikkipäivien merkeissä. Kaupungista löytyy festivaalia jos toista, joten tapahtumien osalta ei tarvitse jäädä nälkäiseksi.

Varkauden erityisyys on myös Suomen ainoa tatuointimuseo! Maamerkkinä toimiva Terassikahvila Torni on niin ikään omaleimaisimpia paikkoja nauttia ylhäältä käsin tarjoiluista, kaupungin näkymistä ja Saimaasta.