Rantasalmi

Etelä-Savon maakunta
Löydä Rantasalmen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Rantasalmella

Rantasalmi on reilun 3 600 asukkaan kunta Saimaan rannalla Etelä-Savossa, Varkauden ja Savonlinnan puolivälissä. Lähimpiin kaupunkeihin Savonlinnaan ja Varkauteen matkaa on 44 km sekä Mikkeliin 80 km. Rantasalmelle pääsee maanteitse, Savonlinnan kautta myös junalla ja lentäen.

Rantasalmi tarjoaa toimivat kuntapalvelut, luonnonläheistä asumista, runsaan kulttuuritarjonnan sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Linnansaaren kansallispuisto, joka saaristoluontoineen houkuttelee matkailijoita retkeilemään, patikoimaan sekä veneilemään. Talvisin kohteeseen voi tutustua retkiluistellen, potkurilla, hiihtäen, kävellen sekä rekikyydillä. Rantasalmea pidetäänkin Suomen ykköskuntana retkiluistelun saralla.

Kaunis järviluonto houkuttelee Rantasalmelle vuosittain runsaasti matkailijoita ja kesäasukkaita. Seutu tunnetaan erinomaisista kalasaaliistaan, mikä tekee Rantasalmesta kalastajien paratiisin. Norpparetkillä on mahdollista bongata uhanalainen saimaannorppa kalliolla paistattelemassa päivää. Kesäisin erilaiset kulttuuri- ja musiikkitapahtumat takaavat sen, että tekemistä ja nähtävää riittää. Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään!