Leppävirta

Pohjois-Savon maakunta
Löydä Leppävirran parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Leppävirralla

Leppävirta tarjoaa elämysten virtaa! Leppävirta sijaitsee keskellä Järvi-Suomea, likellä Kuopiota, jonne on helppo tulla mistä päin maata tahansa. Luonto on yksi keskeisiä tämän 9 600 asukkaan kunnan vetovoimatekijöitä.

Leppävirralle saapuva pääsee nauttimaan monimuotoisesta järviluonnosta, veneilystä ja tasokkaista satamapalveluista esimerkiksi Matkailukeskus Unnukassa. Alueen vetonaula on Vesileppis josta löytyy kylpylä, hiihtoareena ja monitoimihalli. 45 km päässä sijaitseva Valamon luostarikin on lähellä, mikäli vierailija kaipaa ympärilleen erityistä rauhaa.

Vesistöt näyttelevät parastaan myös Konnuksen kanava-alueella. Pauhaavat kosket, pitkospuut ja kesäravintola Konnustupa tarjoilevat tavan tutkia ja nauttia alueen puitteista. Orinoron rotko on niin ikään jännittävä koko perheen retkikohde.

Leppävirralla riittää myös tapahtumia. Suosittuja ovat Leppävirta-päivät, Blues Picnic, motoristitapahtuma Pärinää Pojille ja Wanhat Wehkeet/Wanhojen koneiden karnewaalit.