Tuusniemi

Pohjois-Savon maakunta
Löydä Tuusniemen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Tuusniemellä

Tuusniemi on luonnonkaunis, noin 3 000 asukkaan kunta Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Se sijaitsee valtatie 9:n varrella Pohjois-Savossa, Itä-Suomen keskipisteessä. Pieni ja idyllinen Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä – rauhallinen maaseutuympäristö tarjoaa viihtyisät puitteet asumiseen ja yrittämiseen.

Tuusniemi on leppoisa kesämökki- ja asuinkunta, josta löytyy upeita rantatontteja asumiseen ja mökkeilyyn. Loma-aikoina kunnan väkimäärä kaksinkertaistuu ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet saavat ihmiset viihtymään. Pohjois-Savon kirkasvetinen maakuntajärvi Juojärvi on Suomen puhtaimpia järviä, jonka rannalla sijaitsee Tuusniemen satama puistoineen ja palveluineen.

Seinävuoren rotkolaakso on suosittu retkeilykohde ja luonnonsuojelualue, joka on muotoutunut viimeisimmän jääkauden aikana. Heinäveden reitti on yksi maamme valtakunnallisesti suojelluista kulttuuriympäristöistä, joka tarjoaa pääsyn Valamon luostariin ja Saimaan kanavan kautta myös kaikille maailman merille.

Tervetuloa Tuusniemelle!