Polvijärvi

Pohjois-Karjalan maakunta
Löydä Polvijärven parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Polvijärvellä

Polvijärvi on idyllinen pikku maaseutukunta Höytiäisen ja Viinijärven vesistöjen välissä. Maakuntakeskus Joensuu sijaitsee aivan likellä, vain 40 km päässä.

Polvijärvi on kesämökkiläisten unelmapaikka! Suven saavuttua seudulle saapuu toistatuhatta kesäasukasta nauttimaan järvenrantojen maisemista ja rauhallisesta, mutta silti virkeästä elämänmenosta.

Polvijärvellä viihdytään eritoten luonnon helmassa kalastaen ja metsästäen. Jos seikkailun sielua löytyy, voi tehdä retken Huhmarisvaaran tykkipesäkkeille tai omalaatuiselle Lentokivelle. Lomakeskus Huhmari Höytiäisen rannalla on erinomainen lomanviettopaikka sekin. Myös Kinahmon teatterin riemastuttavia esityksiä kannattaa käydä seuraamassa.

Polvijärvellä on niin ikään virkeitä kyliä, joissa voi tuntea yhteisöllisyyden vahvan hengen. Polvijärvi on myös maakuntansa suurin luomutuottaja, joten puhdasta, herkullista lähiruokaa saa vaikka suoraan monilta maatiloilta.