Kitee

Pohjois-Karjalan maakunta
Löydä Kiteen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kiteellä

Noin 10 400 asukkaan Kitee sijaitsee Pohjois-Karjalassa, näppärien yhteyksien varrella. Helsinki-Joensuu-rautatie ja valtatie 6 kulkevat kaupungin läpi, Venäjällekään ei kerry matkaa montaa kymmentä kilometriä.

Sijaintinsa lisäksi Kiteessä on monta muutakin mukavaa ominaisuutta. Kiteellä on lukuisia vaara- ja vesistöalueita, jotka ovat eritoten lintubongareiden ja retkeilijöiden suosiossa. Oriveden rannan metsät ja vedet tarjoavat erinomaiset puitteet mökkeilyyn, kalastukseen sekä veneilyyn. Karjalan Helmessä pääsee nauttimaan järvenrannalla lomailusta.

Kiteellä sijaitsee myös Pajarinhovin Matkailukeskus, josta löytyy mm. hotelli, kylpylä ja eläinpuisto. Kiteeseen kuuluva Kesälahden alue tarjoilee puolestaan pohjoisen Karjalan upeimmat hiekkarannat! Kulttuuriakin kelpaa Kiteellä ihastella esimerkiksi Galleria Tienkorvassa tai Kiteen kotiseutumuseossa.