Paltamo

Kainuun maakunta
Löydä Paltamon parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Paltamossa

Paltamo sijaitsee Oulujärven rannalla Kainuussa. Se on varsinainen kesäpitäjä ja mökkeilijöiden suosikkipaikka, mikä johtuu pitkälti Paltamon kauniista luonnosta, aina askeleen päässä olevasta vesistöstä ja rauhallisuudesta.

”Kainuun meri” eli Oulujärvi tarjoaa seilattavaa ja silmiä hiveleviä näkymiä. Varisjoella ja Kongasjoella voit narrata vonkaleita kalarikkaista kuohuista.

Paltamossa piipahdat myös mielenkiintoisessa, elämyksellisessä Kivipuistossa, Meteli Seis -kulttuurimiljöössä ja valtakunnallisesti merkittävässä Hakasuon myllyssä. Sitten on patsaita, kirkkoja ja muistomerkkejä. Löytyy Paltamo Golfin kentät ja mitä muuta vielä…

Ainakin Rannalla Picnic -festivaali ja Kuhakunkku, joka on Suomen suurin vetouistelutapahtuma! Poikkea siis Paltamoon ja hurmaannu. Pääset perille valtateitä 22 ja 78 sekä junalla. Lentäenkin voit saapua Kajaanin kautta.