Hattula

Kanta-Hämeen maakunta
Löydä Hattulan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Hattulassa

Kotoisan kokoinen Hattula, 9 500 asukkaan kunta, sijaitsee Suomen kasvukäytävällä – Helsingistä Hämeenlinnan kautta Tampereelle ja Seinäjoelle ulottuvalla Suomen talouskasvun ja kilpailukyvyn alueella.

Hattula on vilkas kesämökkikunta, josta löytyy mökkejä jopa yli 2 000. Kaunis luonto on eittämättä tekijä, joka vapaa-ajan asukkaita houkuttelee. Hattulassa on myös kiintoisia käyntikohteita, kuten kansainvälisestikin tunnettu, 1400-luvulla rakennettu Pyhän Ristin kirkko, Parolan Panssarimuseo sekä Lepaan viini- ja puutarhatila, joka on Hattulan suosituimpia päiväretkikohteita.

Hattulassa on maamme ainoa Suomi 100 -asuinalue, joka on uudelle Kanungin asuinalueelle myönnetty status. Kunnassa on kaiken kaikkiaan edullista ja rauhallista asua. Yritystoiminnalle sijainti on ihanteellinen, samoin koulua käyville lapsiperheille. Hattulassa on peruskoulun lisäksi lukio, ammatti-instituutti ja HAMK:in Lepaan yksikkö.