Karvia

Satakunnan maakunta
Löydä Karvian parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Karvialla

Satakunnassa sijaitseva Karvia on vajaan 2 500 asukkaan kunta viehättävällä maalaistunnelmalla ja kiireettömällä elämänmenolla.

Karviaa värittävät järvet, kuten runsasravinteinen Karvianjärvi, sekä laajat, koskemattomat suoalueet. Häädetkeitaan luonnonpuistossa voi nähdä useita lintulajeja ja luontoretkeilyä harrastaa Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuistossa. Villieläimiäkin saattaa vilahdella maisemissa niiden runsaan esiintyvyyden ansiosta.

Tapahtumia löytyy Karvialta mukavasti. Vuosittaisiin kinkereihin kuuluvat mm. Kyrönkankaan pelimannipäivä ja kesän suurtapahtuma Karvia-päivät. Kiintoisia käyntikohteita ja katsottavaa löytyy aina sotavankien hautausmaasta tienvarsitaiteeseen.

Karvia on sanojensa mukaan pieni, mutta sydämeltään suuri kunta. Turvallinen ja viihtyisä ilmapiiri sekä luonnon rikkaus ovat asioita, joita kunnan asukkaat ja vierailijat arvostavat.