Honkajoki

Satakunnan maakunta
Löydä Honkajoen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Honkajoella

1 800 asukkaan Honkajoki on kauniin Karviajoen lävistämä maaseutukunta. Sen ympärille levittäytyvät koskemattomat, arvokkaat suoalueet ja avarat, karut kangasmetsät, joita pääsee ihastelemaan esimerkiksi luontopolkuja pitkin ja melontareittejä lipuen. Honkajoella on myös erinomaiset kalastuspuitteet.

Luonnonrauhan rinnalle on tarjolla vauhdikkaampia hetkiä moottoriurheilun parissa. Honkajoella on Pesämäen moottoriurheilukeskus, joka on korkeatasoinen moottoriurheilu- ja tapahtumakeskus. Siellä harjoitellaan, kisaillaan ja järjestetään esimerkiksi joka toinen vuosi Masiinamessut.

Kunnan erityisyys on myös Myllyluoman kota, joka on kivikautinen asuinpaikka. Viihdettä tarjoaa niin ikään joka kesäinen Santaniemi soi -pelimannitapahtuma. Niin vierailijalle kuin asukkaalle riittää mitä moninaisempaa tekemistä ja nähtävää, mutta tarpeen vaatiessa maaseudun mukavaa rauhaa.