Hamina

Kymenlaakson maakunta
Löydä Haminan parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Haminassa

Historiallinen Hamina tarjoaa kävijälleen, ja asukkaalleen, paljon nähtävää sekä koettavaa. Haminassa on muun muassa vanha keskustan alue, jonka ympyräkaduilla on runsaasti nähtävyyksiä rinta rinnan. Keskustaa ympäröivät linnoituksen vallit, joista kaupunkiin avautuvat laajemmat näkymät.

Meri- ja saaristotunnelmista voi Haminassa nauttia mm. Tervasaaren uimarannoilla, ravintoloissa ja vierasvenesatamissa. Tapahtumia kaupungissa riittää runsaasti. Niistä suosituin ja tunnetuin on eittämättä sotilasmusiikkifestivaali Hamina Tattoo. Haminassa sijaitsevassa Reserviupseerikoulussa järjestetään puolestaan RUK:in upeita kurssijuhlia näyttävine perinteineen.

Asumista Haminassa harkitseva voi valita keskustan kerrostaloasumisen, maaseudun rauhan tai merellisen huvila-asumisen väliltä. 20 5000 asukkaan kaupungissa on virkeä ja ystävällinen ilmapiiri. Koulutukseen on hyvät mahdollisuudet aina ammattiopistoja myöten.