Miehikkälä

Kymenlaakson maakunta
Löydä Miehikkälän parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Miehikkälässä

Miehikkälä on Kymenlaakson kaakkoisrajalla sijaitseva kunta, noin 200 km päässä Helsingistä ja Pietarista. Miehikkälä on väkiluvultaan maakuntansa pienin, mutta erittäin elinvoimainen ja aktiivinen. Kuntaan hurauttaa helposti uutta E18-moottoritietä pitkin.

Miehikkälän valtteja on upea luonto. Suosittu kohde on ulkoalueella kiertävä sotahistorian Salpalinja-museo. Salpapolulla pääsee puolestaan vaeltamaan upeissa puitteissa, ja Vaalimaajokilaaksossa voi pyöräillä kauniissa kulttuurimaisemissa.

Luontokohteiden lisäksi Miehikkälässä taidetaan tapahtumien järjestäminen. Idylliset, joka kesäiset Pikkukylien Pikkumarkkinat kokoavat yhteen paikalliset, kesäasukkaat ja lähiseudun väen. Myynnissä on paikallisia herkkuja ja muita tuotteita. Kesän avauksesta vastaa taasen orivarsojen laitumelle lasku!

Muita suosittuja tapahtumia on jo vuodesta 1994 järjestetty Salpavaellus. Sen aikana tutustutaan ammattitaitoisten oppaiden johdolla Salpalinjaan.

Miehikkälästä matkailija löytää myös paljon muita viihtyisän vierailun ja asioinnin takaavia palveluja. Eikun tutustumaan!