Vaasan Oy, Helsinki
Vaasan Oy, Helsinki
Vaasan Oy
Vaasan Oy
Y-tunnus:
1098322-3

Suomalainen leipomoalan yritys

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Baltian maissa. Tuotevalikoimamme koostuu leivistä ja leivonnaisista. Tunnemme suurta ylpeyttä saadessamme valmistaa Suomen suosituinta leipää, Vaasan Ruispaloja. Muita tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Suomen suosituin kauraleipä Vaasan Kauratyynyt sekä Vaasan Taika.

Olemme leiponeet Suomessa jo vuodesta 1849 lähtien ja olemmekin Suomen vanhin valtakunnallinen leipomoalan toimija. Meille on alusta alkaen ollut tärkeää leipoa juuri sellaista leipää, kuin suomalaiset haluavat, ja pitää yllä rikasta leipäkulttuuria. Leivomme paikallisesti viidessä leipomossa, jotka sijaitsevat Kiimingissä, Vammalassa, Kuusankoskella, Kotkassa ja Vantaalla.

Osa kansainvälistä leipomokonsernia

Kuulumme kansainväliseen leipomokonserniin, Lantmännen Unibakeen, joka kuuluu 25 000 ruotsalaisen maanviljelijän omistamaan Lantmännen-monialakonserniin. Lantmännen on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialoilla. Yhdessä Lantmännenin kanssa panostamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä kestävään kehitykseen ja kannamme vastuumme koko toimitusketjussa pellosta pöytään.

Vaasan Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika, Vaasan Lapin Rilla, Vaasan Ruispalat Mini, Vaasan Ruispalat Jälkiuuni, Vaasan Isopaahto, Vaasan Täysjyväpaahto, Vaasan isoäidin donitsit