Vaasan Oy Leipomomyymälä Kuusankoski, Kouvola
Vaasan Oy Leipomomyymälä Kuusankoski, Kouvola
Vaasan Oy Leipomomyymälä Kuusankoski
Vaasan Oy
Y-tunnus:
1098322-3

Suomalainen leipomoalan yritys

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Baltian maissa. Tuotevalikoimamme koostuu leivistä ja leivonnaisista. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika ja Vaasan Isopaahto.

Olemme leiponeet Suomessa jo vuodesta 1849 lähtien ja olemmekin Suomen toiseksi vanhin leipomo. Leivomme paikallisesti kahdeksassa leipomossa, jotka sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Kuopiossa, Tampereella, Sastamalassa, Kouvolassa, Kotkassa ja Vantaalla.

Osa kansainvälistä leipomokonsernia

Kesäkuussa 2015 meistä tuli yrityskaupan seurauksena osa kansainvälistä leipomokonsernia, Lantmännen Unibakea, joka valmistaa sekä tuoreita että pakastettuja leipomotuotteita niin vähittäiskaupan kuin ravitsemuspalveluiden asiakkaille. Vaasan Oy valmistaa jatkossa vain tuoreita leipomotuotteita, sillä leivonnaispakasteliiketoimintamme sulautettiin osaksi sisaryritystämme Lantmännen Unibake Suomea 1.1.2016. Näkkileivät ja hapankorput –liiketoimintamme puolestaan yhdistyi 1.5.2016 osaksi Lantmännen Cerealiaa, jonka tuotevalikoimiin kuuluvat viljapohjaiset tuotteet kuten jauhot, aamiaishiutaleet, pasta sekä valmisateriat.

Lantmännen Unibake kuuluu 27 000 ruotsalaisen maanviljelijän omistamaan monialakonserniin Lantmänneniin, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialoilla. Yhdessä Lantmännenin kanssa panostamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä kestävään kehitykseen ja kannamme vastuumme koko toimitusketjussa pellosta pöytään.

Vaasan Oy Leipomomyymälä Kuusankoski, Kouvola
Vaasan Oy Leipomomyymälä Kuusankoski, Kouvola
Vaasan Oy Leipomomyymälä Kuusankoski, Kouvola
Tuotemerkit
Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika, Vaasan Lapin Rilla, Vaasan Ruispalat Mini, Vaasan Ruispalat Jälkiuuni, Vaasan Isopaahto, Vaasan Täysjyväpaahto, Vaasan isoäidin donitsit

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
07:00-17:00
Avoinna vielä 9h 54min
To
07:00-17:00
Pe
07:00-17:00
La
08:00-14:00
Su
Suljettu
Ma
07:00-17:00
Ti
07:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.