Vahinkovakuutuspalveluja Yrityksille !

RiskPoint Oy on perustettu 2008 ja kuuluu osana RiskPoint -konsernia, jonka kotipaikka on Kööpenhaminassa, Tanskassa. Toimimme Suomen ja Tanskan lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Saksassa,Sveitsissä, Hollannissa ja Iso-Britanniassa. RiskPoint Oy on Lloydsin (Lloyds of London) ensimmäisenä Suomessa hyväksymä ”Coverholder”.

RiskPoint toimii vakuutusasiamiehenä (Underwriting Agency) keskittyen tarjoamaan yrityksille vapaaehtoisia vahinkovakuutuksia (esimerkiksi johdon vastuuvakuutuksia) ja erikoisvakuutuksia (kuten M&A yrityskauppavakuutuksia).

RiskPointin tuotteet ja palvelut ovat tarjolla yrityksille pääsääntöisesti vakuutusmeklareiden välityksellä. Vakuutusmeklarin ja asiakkaan näkökulmasta RiskPoint toimii kuin vakuutusyhtiö. Teemme riskinvalintaa, hinnoittelua ja tuotekehitystä, keräämme vakuutusmaksuja, käsittelemme vahinkoja ja maksamme korvauksia – edustamiemme vakuutusyhtiöiden luottoluokitus on vähintään A-.

RiskPoint Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Toimintamme keskeinen tukipilari on asiakastyytyväisyys; pyrimme palvelemaan asiakkaitamme ammattitaitoisesti ja nopeasti vastaten parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaittemme odotuksiin ja tarpeisiin – tavoitteemme on siis olla ”underwriter of choice”, arvojemme ja osaamisemme mukaisesti asiakkaittemme valitsema palveluntarjoaja.

Ole yhteydessä, toimimme Helsingistä käsin kaikkialla Suomessa – kerromme mielellämme lisää RiskPoint Oy:n palveluista !

RiskPoint Oy, Helsinki
RiskPoint Oy, Helsinki