Henkilöauto- ja mopokorttikoulutusta rennolla otteella ja rautaisella ammattitaidolla!

Meiltä saat ajo-opetusta hyvällä meiningillä ja olet osaavissa käsissä. Lassella on seitsemän vuoden kokemus liikenneopetuksesta, pääpainoina henkilöauton ja raskaan kaluston ajo-opetus. Olen reilun kymmenen vuoden ajan ajanut Suomea ristiin rastiin linja-autolla sekä yhdistelmäajoneuvolla - tästä syystä näkemykseni liikenteessä toimimisesta on vahva ja haluan tarjota kaiken osaamiseni myös sinun käyttöösi! Vuonna 2018 toimintansa aloittanut autokouluni toimii Siilinjärven, Kuopion ja Koillis-Savon alueella.

Luotettava autokoulu siellä missä sinäkin!

Kaikki teoriatunnit suoritetaan netissä, joten enää sinun ei tarvitse raahautua autokoululle oppitunteja varten. Tunnit ovat livetunteja, joiden aikana voit keskustella ja osallistua oppituntiin paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Tunnukset saat aloitustunnilla, jotka Kuopion ja Siilinjärven alueella suoritetaan Julkulantie 4:ssä, SavoPrintin tiloissa. Koillis-Savossa aloitustunti on Kaavin kunnantalolla. Sen jälkeen oppiminen teoriaosuuksiltaan on virtuaalista. Katso tarkemmat tiedot alkavista kursseista kotisivuiltamme!

Taatusti kilpailukykyinen hinta!

Tutustu edullisiin hintoihin kotisivuillamme. Tervetuloa oppimaan!

Lassen Ajokoulutus Oy, Kuopio
Lassen Ajokoulutus Oy, Kuopio
Lassen Ajokoulutus Oy, Kuopio