Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista, jossa opiskelee noin 10 700 opiskelijaa ja työskentelee noin 640 henkilöä. Haaga-Helia tarjoaa koulutusta usealla eri koulutusalueella, kuten esimerkiksi liiketaloudessa, liikunnassa, myyntityössä, finanssialalla, tietotekniikassa, toimittajakoulutuksessa sekä hotelli-, matkailu- ja ravintola-alalla. Opiskelijat voivat valita opintoja kaikista Haaga-Helian yksiköistä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat valmistuvat tradenomiksi, restonomiksi (AMK), medianomiksi (YH) tai liikunnanohjaajaksi (AMK). Haaga-Helia tarjoaa myös ylempiä Master-tason korkeakoulututkintoja sekä ammatillisen opettajakorkeakoulun tutkintoja. Lisäksi Haaga-Helialla on runsas tarjonta avoimen ammattikorkeakoulun opintoja sekä erilaisia täydennyskoulutuksia.

Haaga-Helia toimii viidellä kampuksella Helsingissä, Porvoossa ja Vierumäellä.

Pasilan toimipiste

Pasilan kampus on Haaga-Helian kampuksista suurin. Aivan Pasilan juna-aseman vieressä sijaitsevassa kampuksessa voi opiskella journalismia, liiketaloutta, myyntiä, finanssi- ja talousasiantuntijuutta sekä tietotekniikkaa sekä suomeksi että englanniksi.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Pasilan kampus, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Pasilan kampus

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.