murupolku logo/Korkeakoulu/Ammattikorkeakoulu Helsinki/Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haagan kampus
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haagan kampus, Helsinki
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haagan kampus, Helsinki
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haagan kampus
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
Y-tunnus:
2029188-8

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista, jossa opiskelee noin 10 700 opiskelijaa ja työskentelee noin 640 henkilöä. Haaga-Helia tarjoaa koulutusta usealla eri koulutusalueella, kuten esimerkiksi liiketaloudessa, liikunnassa, myyntityössä, finanssialalla, tietotekniikassa, toimittajakoulutuksessa sekä hotelli-, matkailu- ja ravintola-alalla. Opiskelijat voivat valita opintoja kaikista Haaga-Helian yksiköistä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat valmistuvat tradenomiksi, restonomiksi (AMK), medianomiksi (YH) tai liikunnanohjaajaksi (AMK). Haaga-Helia tarjoaa myös ylempiä Master-tason korkeakoulututkintoja sekä ammatillisen opettajakorkeakoulun tutkintoja. Lisäksi Haaga-Helialla on runsas tarjonta avoimen ammattikorkeakoulun opintoja sekä erilaisia täydennyskoulutuksia.

Haaga-Helia toimii viidellä kampuksella Helsingissä, Porvoossa ja Vierumäellä.

Haagan toimipiste

Haagan toimipiste sijaitsee lähellä Huopalahden juna-asemaa, aivan Hämeenlinnanväylän kupeessa. Haagassa voi opiskella hotelli-, ravintola- ja matkailualoja sekä päivä- että monimuoto-opintoina.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haagan kampus, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haagan kampus

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.