Taivassalo

Varsinais-Suomen maakunta
Löydä Taivassalon parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Taivassalossa

Taivassalo on merellinen kunta Varsinais-Suomessa, Turun saaristossa. Se sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Turusta, Saariston Rengastien ja Suuren Postitien varrella. Taivassalosta pääsee sujuvasti yhteysaluksiin Ahvenanmaalle, ja Hakkenpään satamasta kulkee kesäisin myös pyöräilijöiden suosima yhteysalus Velkualle.

Kunta tarjoaa asukkailleen hyvät ja helposti saatavat peruspalvelut, ja reilun 1 600 asukkaan kunnan asukasluku moninkertaistuu kesäasukkaiden myötä. 2 000 kesämökkiä, yli 180 saarta ja yli 300 kilometriä rantaa kutsuu lomailemaan, sukeltamaan, kalastamaan, risteilemään sekä luontoretkeilemään. Kalavesistään tunnetussa kunnassa on eniten ammattikalastajia koko Saaristonmeren alueella.

Kaunis saaristo ja sen ympäröimä upea luonto houkuttelee runsaasti myös matkailijoita. Ohikulkijoillekin tuttu Kaitaisten silta on yksi maamme pisimmistä silloista, josta avautuu upeat näkymät taivassalolaiseen merimaisemaan. Paikallisia nähtävyyksiä ovat myös 1300-luvulla rakennettu Pyhän Ristin kirkko ja 1700-luvulta peräisin oleva Viiasten kartanomuseo.

Tule Taivassaloon ja koe saariston kiireetön elämänmeno!