Sipoo

Uudenmaan maakunta
Löydä Sipoon parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Sipoossa

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta Helsingin seudulla, Uudellamaalla. Lähellä on sekä maaseudun rauha että pääkaupunkiseudun pulssi – Helsinkiin ja Porvooseen ajaa puolessa tunnissa. Sipoo on kiinteä osa kasvavaa ja vetovoimaista Helsingin seutua, ja sen valtteja ovat optimaalinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet.

Sipoo tunnetaan luonnonkauniista ympäristöstään ja jatkuvasti kehittyvistä palveluistaan. Meri, saaristo, metsä sekä maaseutumainen maisema houkuttelevat asukkaita ja matkailijoita. Historiallinen kartanomiljöö, vanhat kauniit kirkot sekä useiden tapahtumien värittämät kesät tekevät Sipoosta ainutlaatuiset kohteen. Sipoonkorven kansallispuisto sekä Sipoon saaristo Helsingin ja Porvoon välissä ovat myös erinomaisia päiväretkikohteita.

Söderkulla on Etelä-Sipoon taajamakeskus, jonne rakennetaan sekä uusia asuntoja että yritysalueita. Lisäksi Talman ja Nikkilän taajamakeskuksia kehitetään monin tavoin. Sipoossa sijaitsevia lomakohteita ja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi golfkenttä Golf Talma, laskettelukeskus Talma Ski, Sipoon vanha ja uusi kirkko sekä kulttuurihistoriallisesti arvokas Nikkilän entinen sairaala-alue.