Sievi

Pohjois-Pohjanmaan maakunta
Löydä Sievin parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Sievissä

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Sievi on sievä, pienehkö vajaan 5 000 asukkaan kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Sinne kannattaa lähteä viihtymään vaikka suositulle Maasydänjärven matkailualueelle, jossa sijaitsee kuuluisa Urjanlinnan tanssipaviljonki!

Maasydänjärven matkailualueella on tanssipaikan lisäksi upea luonto, kirkasvetinen ja puhdas hiekkaranta sekä kahvila-ravintola. Alueelta löytyy myös hyvinvarusteltu leirintäalue.

Talviseen tekemiseen Sievissä on Louekallion laskettelukeskus. Tapahtumiakin Sievissä riittää ympäri vuoden. Kesän kohokohta on Muttimarkkinat, joka rakentuu Sievin perinneruoan, ohrajauhoista valmistetun mutin ympärille. Sievi-viikoilla puolestaan on tarjolla vaikka mitä ohjelmaa koko perheelle liikuntahetkistä muihin tempauksiin ja tapahtumiin.

Lähde tutustumaan suloiseen Sieviin tarkemmin! Esimerkiksi Ylivieskasta matkaa kertyy vain noin 20 km. Lähellä ovat myös Kannus, Nivala ja Toholampi.