Kalajoki

Pohjois-Pohjanmaan maakunta
Löydä Kalajoen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kalajoella

Kuumalle hiekalle, virkistävään mereen, keskikesän juhliin ja luonnon lähelle - niihin kaikkiin pääsee Kalajoella! Kalajoki on suosittu merenrantakaupunki ja lomakohde, joka tunnetaan varsinkin Kalajoen hiekkasärkistä sekä sen ympärille rakennetuista palveluista ja tapahtumista.

Hiekkasärkillä voi nauttia 3,5 km mittaisen hiekkarantojen, dyynien ja särkkien alueesta. Kesäisin moni saapuu kauempaakin viettämään unohtumatonta Kalajoen Juhannusta tai kerää joukkueen hulvattoman hauskoihin hiekkafutiksen SM-kisoihin. Juurikin kesä on Kalajoen kulta-aikaa tapahtumien ja kokemusten osalta.

Kalajoelta löytyy myös kiintoisa Rahjan saaristo, joka tuo tuulahduksen saaristolaisperinteestä kalastajakylien ja lammashakojen muodossa. Siiponjoen luontopolku, vanha kaupunki Plassi, Kylpylä SaniFani ja monet muut kohteet kutsuvat myös käymään.

Asukkaalle tämä 12 700 asukkaan merenrantakaupunki tarjoaa jokilaakson auringon värittämän, viihtyisän ympäristön hyvillä palvelu-, koulutus- ja työmahdollisuuksilla.