Mustasaari

Pohjanmaan maakunta
Löydä Mustasaaren parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Mustasaaressa

Pohjanmaalla sijaitseva Mustasaari on Vaasaa ympäröivä, noin 19 000 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta, jossa meri on lähellä ja siten myös merelliset aktiviteetit sekä elämykset.

Melontaan, purjehtimiseen, kalastukseen, uimiseen ja risteilyyn löytyy erinomaiset puitteet sekä laadukkaat palvelut. Koluta voi vaikka kaunista Merenkurkun saaristoa ja vierailla Söderfjärdenin pyöreällä tasangolla, joka on erityinen geologinen nähtävyys.

Myös Suomen pisin Raippaluodon silta johtaen maailmanperintöalueelle on vierailun arvoinen. Merenkurkun saaristo onkin Suomen ensimmäinen luonnonperintökohde, jonka alueesta enemmistö sijaitsee juuri Mustasaaressa. Stundarsin käsityöläiskylä on niin ikään hieno käyntikohde.

Kulttuuriakin löytyy kattavassa kirjossa. Eritoten Korsholman Musiikkijuhlat kuuluvat ykköstapahtumiin. Mustasaaresta löytyy paljon, paljon muutakin nähtävää ja koettavaa!