Masku

Varsinais-Suomen maakunta
Löydä Maskun parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Maskussa

Masku on vajaan 10 000 asukkaan kunta Varsinais-Suomen sydämessä. Valtatie 8:n varrella sijaitsevasta Maskusta on vain 15 minuutin ajomatka Turkuun. Luonnonläheinen kunta tarjoaa viihtyisää ja turvallista asumista sekä runsaasti harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille.

Maskusta löytyy useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Louhisaaren ja Kankaisten kartanot, kolme keskiaikaista kivikirkkoa (Masku, Lemu, Askainen), museoita sekä Askaisten Ritaripuisto. Maskun museo, Palsalan museo esittelee pääasiassa talonpoikaisesineistöä.

Kankaisten golfpuisto ja frisbeegolfrata houkuttelevat pelaamaan. Maskun Riviera on paikallisesti tunnettu hiekkakuoppa-alue, jonka tekojärvet ovat nykyään virkistyskäytössä. Ruusuja voi ihastella kesäisin Maskun Rosariumin ruusutarhassa. Kaiturin tila tutustuttaa myös perheen pienimmät maalaiselämään ja maatilan eläimiin. Tunnetuimpia luontonähtävyyksiä on myös Lemun Oukkulanlahden lintuvesialue.

Tervetuloa viihtymään Maskuun!