Konnevesi

Keski-Suomen maakunta
Löydä Konneveden parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Konnevedellä

Puhdas luonto, vesistöt ja kiireettömyys – Konnevesi kutsuu vierailemaan ja viihtymään, enemmänkin tykästyviä asumaan. Täällä Keski-Suomen kunnassa on noin 2 700 asukasta. Kesäisin väkeä kertyy enemmänkin, sillä Konnevedellä on yli 1 000 vapaa-ajan asuntoa.

Konnevedellä sijaitsee mm. Etelä-Konneveden kansallispuisto, Seitsemän kosken koskireitistö, laavuja, melonta- ja veneilyreittejä, kalastuspaikkoja, retkikohteita sekä monia muita hienoja mahdollisuuksia luonnosta nauttimiseen. Kunnan kiintopisteisiin kuuluvat myös Keski-Suomen ainoa graniittikirkko, Rossinkylän kulttuurimaisema-alue ja kotiseutumuseo. Suosittuja tapahtumia ovat kesäiset Konnevesipäivät ja Savottamarkkinat.

Konnevedellä on hyvät peruspalvelut ruokakaupoista kampaamoihin, apteekkiin ja moniin muihin. Tämän järvien värittämän kunnan tavoittaa kätevästi niin omalla autolla, bussilla kuin veneelläkin!