Rääkkylä

Pohjois-Karjalan maakunta
Löydä Rääkkylän parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Rääkkylässä

Pieni, mutta reipas Rääkkylä on noin 2 200 asukkaan kunta Pohjois-Karjalassa, Joensuun naapurissa. Se on vesistöjen ympäröimä saaristokunta, jossa kansanmusiikilla ja teatterilla on vahva jalansija.

Kunnan suosituimpia tapahtumia onkin joka heinäkuu järjestettävä Kihaus Folk, jossa pääsee nauttimaan laajasta kansanmusiikin konserttitarjonnasta. Lisäksi kiintoisaa katsottavaa löytää Koivuniemestä, jossa on esillä irlantilaisen kuvanveistäjä Patrick Wardin mosaiikkitaidetta. Piipahdus keskustan Onnen Kauppa -käsityökaupassa kuuluu monen vierailijan perinteisiin.

Myös luonto tarjoilee Rääkkylässä parhaintaan. Rääkkylä on osa reittikokonaisuutta nimeltään Karelianpolut, jossa on patikointiin, polkujuoksuun ja maastopyöräilyyn erinomaisesti sopivat puitteet. Sotahistoriallinen ulkoilureitti sijaitsee sekin Rääkkylässä mukaillen Salpalinjan rakenteita.

Rääkkylässä viihtyvät niin mökkeilijät, veneilijät kuin luonnonystävät!