Kempele

Pohjois-Pohjanmaan maakunta
Löydä Kempeleen parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Selaa yrityksiä, tarkista ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä!

Tekemistä Kempeleellä

Kempele sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Oulun seutukunnassa. Se on voimakkaasti väkiluvultaan kasvava ja kehittyvä kunta, jossa on hyvät peruspalvelut ja koulut aina ammattiopistoa myöden, joiden ansiosta kaikki tarvittava sujuvaan arkeen löytyy läheltä. Suurkaupunki Oulun palvelut ja vilske ovat tarvittaessa vain 10 km päässä!

Kempele houkuttaa asukkaiden lisäksi matkailijoita. Kempeleestä löytyy esimerkiksi kauniita luontoreittejä maalaismaisemiin ja rantoihin painottuen, sekä historiallinen keskustan reitti rautatieasemalta vanhalle kirkolle, jota taittaen voi tutustua vanhoihin rakennuksiin ja museoihin.

Kempeleestä löytyy myös shoppailun nälkään kunnon kauppakeskus, Zeppelin. Siellä käy vuosittain yli 3 milj. asiakasta, joista kolmannes on matkailijoita. Zeppelin sijaitseekin kätevästi moottoritien läheisyydessä. Zeppelin toimii niin ikään viihde-, urheilu- ja kulttuuritapahtumien pitopaikkana.

Kempeleen tavoittaa nopeasti. Lähellä sijaitsee vilkasliikenteinen lentoasema, ja oma juna-asemakin löytyy kunnasta.