Kansainvälisen logistiikan asiantuntijayritys

Varova on suomalainen perheyritys, joka palvelee vienti- ja tuontiyrityksiä kaikissa kansainvälisiin kuljetuksiin, huolintaan ja logistiikkaan liittyvissä asioissa. Tarjoamme ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin logistiikan tarpeisiin, valvomme asiakkaan etua ja varmistamme sujuvan logistiikkaketjun.

Palveluitamme ovat merikuljetukset, lentorahti, maantierahti, projekti- ja erikoiskuljetukset, Venäjän kuljetukset, huolinta, ja varastointilogistiikka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksen tarina

Varova Oy on perustettu vuonna 1948. Yritys tarjosi palvelujaan ensimmäiseksi Posti- ja Lennätinlaitokselle sekä Yleisradiolle, joiden herkät laitteet vaativat kuljetuksissa erityistä varovaisuutta. Tästä juontuu yrityksen nimi Varova Oy. Leevi K. Laitinen tuli yhtiön palvelukseen 1957, ja 1960-luvun alussa hän lunasti koko osakekannan perheelleen.

Yhtiö kasvoi ja kansainvälistyi voimakkaasti 1980-luvulla ja toiminta laajeni Euroopasta Kaukoitään. 1990-luvun alussa lentorahti ja transitoliikenne Venäjälle kasvoivat voimakkaasti. 2010- luvulla Varova Oy on yksi suurimmista suomalaisomistuksessa olevista alan yrityksistä.

Varova Oy, Turku
Varova Oy, Turku
Varova Oy, Turku
Varova Oy, Turku
Varova Oy, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Varova Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.