Lähetä viesti
Lähetä viesti

Vanhan kirjallisuuden päivät Sastamalassa

Vanhan kirjallisuuden päiviä vietetään aina juhannuksen jälkeisenä perjantaina ja lauantaina Sylvään koululla Sastamalassa. Tapahtuman kivijalkana toimii antikvaarinen kirjamyynti ja Sylväälle kerääntyykin vuosittain noin 40 antikvariaattia. Lisäksi paikalla on mm. kustantajia, yhdistyksiä ja muita alan toimijoita yli 50 kappaletta.

Tapahtuman ohjelma rakentuu vuosittain vaihtuvan teeman ympärille (esim. vuonna 2020 Vale) ja teemaa käsitellään seminaareissa ja paneelikeskusteluissa, joissa nähdään mm. eturivin kirjailijoita, poliitikoita ja tutkijoita. Ohjelmassa on myös perjantai-illan laadukas musiikkinumero, kirjahuutokauppa sekä Lasten omat kirjapäivät.

Tapahtuma-alueella voi nauttia tunnelmallisen telttaravintolan antimista. Tarjolla on lounasta, kahvia, virvokkeita. Illalla teltalla pääsee tanssimaan asfalttiparketilla.

Kävijöitä palvelee tapahtumassa kaupunkibussi, jonka kyydissä on helppo saapua Sylväälle esimerkiksi rautatieasemalta. Bussin kyydissä pääsee myös tutustumaan Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon ja muihin nähtävyyksiin sekä kaupungin kauppoihin. Omalla autolla saapuvat löytävät parkkipaikan Sylvään koulun läheisyydestä.

Tervetuloa Vanhan kirjallisuuden päiville!

Vanhan kirjallisuuden päivät, Sastamala
Vanhan kirjallisuuden päivät, Sastamala

Kokemuksia yrityksestä Vanhan kirjallisuuden päivät

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.