Täyden palvelun hevostarvikeliike

Valjasliike Saarinen on juuristaan ylpeä täyden palvelun hevostarvikeliike Kaustisella Keski-Pohjanmaalla. Tuotevalikoimamme perustan muodostavat Valjasliike Saarisen valmistamat laadukkaat, kotimaiset ravi- ja työvaljaat, nahkariimut sekä muut hevosvarusteet.

Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat ravi- ja ratsastustarvikkeet, ravi- ja ratsastusvaatteet, kengitystarvikkeet, vitamiinit ja hoitotuotteet sekä talli- ja aitaustarvikkeet. Palveluihimme kuuluvat myös hevostarvikkeiden korjaukset sekä mittatilaustyöt.

Tervetuloa tutustumaan Pohjanmaan monipuolisimpaan hevostarvikekauppaan!

Uusi myymälä Kaustisella

Valjasliike Saarinen on yksi Suomen vanhimmista hevostarvikealan yrityksistä. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita, kestäviä ja hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita sekä reipasta ja asiantuntevaa palvelua.

Avasimme uuden myymälän Kaustiselle heinäkuussa 2016. Lähes 300 neliön myymälästämme löytyy laaja valikoima hevostarvikkeita kaikkeen hevosurheiluun. Erityisesti ratsastusvaatteiden ja -tarvikkeiden valikoimamme laajentui huomattavasti uuden myymälän myötä.

Varusteautomme palvelee ravien aikaan seuraavilla raviradoilla: Haapajärvi, Halsua, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Oulu, Pihtipudas, Seinäjoki, Vieremä, Ylivieska. (Oulun ja Seinäjoen lounasraveissa varusteautomme ei ole paikalla.) Lisäksi varusteautomme palvelee mahdollisuuksien mukaan alueen harjoitus- ja paikallisraveissa sekä ratsastuskilpailuissa.

Toimitamme tavaraa myös postin ja matkahuollon kautta.

Valjasliike Saarinen Oy, Kaustinen
Tuotemerkit
Mustad, PFIFF, biofarmab, eQ, Harry`s Horse, Olli, eurohunter, racing tack, vetcare, back on track, wintec, magnet health, finn tack, horse comfort

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.