Varaa aika
Varaa aika

Ajovalmennuskoulutusta Vantaalla

UAR Finland Oy tarjoaa räätälöidyt ajovalmennuskoulutukset niin yksittäisille valmennettaville kuin ryhmillekin. Ohjaajina toimivat kokeneet ajokouluttajat, joiden johdolla valmennettavat saavat teoriaopetusta, yksilöllistä ajo-opetusta vaikeissa olosuhteissa, sekä mieleenpainuvan kierroksen turvallisuustalossa ja valintatunnelissa. Auton käsittelyä harjoitellaan myös taitoradalla.

Ratojemme puitteet ja palvelut sopivat monien eri alojen yritysten tarpeisiin. Mainoskuvaukset, elokuvien ja tv-sarjojen ajokohtaukset, autoliikkeiden esittelytilaisuudet, koeajot sekä erilaiset testit ovat esimerkkejä yrityskumppaneille toteutettuista ratkaisuista. Suhtaudumme suurella sydämellä ajoturvallisuuteen, koulutuksiin ja ajo-opetukseen. Yrityksille järjestetyissä tapahtumissa toiminta on opettavaista sekä elämyksellistä. Yritysten järjestämien ratapäivien palaute kertoo arvostuksesta tämän tyyppistä ohjelmaa kohtaan.

“Valmennamme yritysautoilijoita ympäri Suomen ja osa valmennuksistamme toteutetaan ajoharjoitteluradoilla. Asiakkaamme arvostavat valmennuksiamme ja Vantaan Liikenneturvallisuuskeskus tarjoaa tähän erinomaiset puitteet ympäri vuoden. Radan turva-alueet ovat laajat ja radan liukastus toteutetaan ympäristöä säästäen.”

Ota yhteyttä!

UAR Finland Oy, Vantaa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
09:00-16:00
To
09:00-16:00
Pe
09:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-16:00
Ti
09:00-16:00
Avoinna myös sopimuksen mukaan
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä UAR Finland Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.