Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Jätä vaivasi meidän huoleksemme!

Meiltä saat ammattitaitoista ja korkeatasoista fysioterapia-, OMT-fysioterapia-, kuntoutus-, hieronta-, urheiluhieronta- ja personal training- palveluja. Koulutettu henkilökuntamme pyrkii auttamaan sinua yksilölliset tarpeesi huomioiden ja parasta palvelua tarjoten. Meille asiakas on tärkein ja uskomme sen välittyvän työstämme myös sinulle. Toimipisteemme sijaitsee Kupittaalla urheiluhallin vieressä. Tilamme ovat viihtyisät ja välineistömme uutta.

Suhtaudumme vallitsevaan korona tilanteeseen vakavasti asiakkaiden terveys ja hyvinvointi etusijalla. Seuraamme koko ajan vallitsevia viranomaisohjeita ja päivitämme sisäisiä ohjeistuksiamme ja toimintaamme tarpeen mukaan.

Ohjeistuksiimme ja toimintatapoihimme poikkeustilanteessa voit lukea tästä

Lämpimästi tervetuloa!

Fysioterapia

Fysioterapiamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Monipuoliset käsillä tehtävät manuaaliset käsittelyt ja tietämyksemme osaamisemme yksilöllisten harjoitteiden suunnittelussa sekä ohjaamisessa on vahvuutemme. Lisätietoja palveluistamme osoitteesta www.fysioterapiaturku.com

OMT-fysioterapia

OMT (ortopedinen manuaalinen terapia) perustuu asiakkaan vaivojen tarkkaan tutkimiseen, kliiniseen päättelyyn ja hoitoon. OMT-fysioterapeutti käyttää työssään erilaisia käsin tehtäviä manuaalisia käsittelyjä ja terapeuttista harjoittelua. Käsittely- ja harjoitusmenetelmät valitaan lääkäriltä saadun tiedon sekä potilaan tarkan tutkimisen perusteella.

Nikamien ja nivelten liikkuvuutta lisätään erilaisilla manuaalisilla käsittelyillä kuten hitailla toistuvilla ja venyttävillä liikkeillä (mobilisaatio) tai nopeilla lyhyillä liikkeillä (manipulaatio). Lihasten venyvyyttä ja nivelten liikkuvuutta hoidetaan erilaisilla venytyksillä. Hermokudoksen liikkuvuuden ongelmissa hoidetaan erilaisilla hermokudoskäsittelyillä. Kipua hoidetaan tilanteen vaatimilla hoidoilla ja kivun hoitoon annetaan myös kotihoito-ohjeistus. Lisätietoja saat osoitteesta www.omt-fysioterapiaturku.fi

Hieronta

Tarjoamme asiakkaillemme klassista hierontaa, urheiluhierontaa, mobilisoivaa hierontaa, triggerpiste-käsittelyjä ja erilaisia fascia-käsittelyitä. Näiden hoitomuotojen tarkoituksena on vilkastuttaa lihasten verenkiertoa, venyttää lihaskalvoja, rentouttaa lihaksia, mobilisoida niveliä ja poistaa kipuja. Toteutamme hieronnat asiakaslähtöisesti niin ammattiurheilijoille kuin vähemmän liikuntaa harrastavillekin.

Personal Training

Toimintamme perustuu asiakkaan omiin tavoitteisiin ja toiveisiin sekä ryhtikartoituksiin, liikkuvuus-, lihaskunto-, aerobisen kunnon- ja kehonkoostumustestien tuloksiin. Jakson alussa testaamme sinut mahdollisimman monipuolisesti, laadimme aidosti yksilöllisen ja tehokkaan harjoitusohjelman ja valitsemme sopivat harjoitustavat sekä seuraamme kehitystäsi.

Turun Fysiokulma Oy, Turku
Turun Fysiokulma Oy, Turku
Turun Fysiokulma Oy, Turku
Turun Fysiokulma Oy, Turku
Turun Fysiokulma Oy, Turku
Turun Fysiokulma Oy, Turku
Turun Fysiokulma Oy, Turku
Turun Fysiokulma Oy, Turku
Turun Fysiokulma Oy, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
07:00-20:00
Avoinna vielä 1h 12min
Ke
07:00-20:00
To
07:00-20:00
Pe
07:00-20:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:00-20:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Turun Fysiokulma Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.