Turku Energia Oy - Åbo Energi Ab, Turku
Turku Energia Oy - Åbo Energi Ab, Turku
Turku Energia Oy - Åbo Energi Ab
Oy Turku Energia-Åbo Energi Ab
Y-tunnus:
0984944-9
Varaa aika
Varaa aika

Varsinais-Suomen johtava energiakonserni

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiakonserni, jonka toiminta perustuu ympäristömyönteisesti tuotetun ja hinnaltaan kilpailukykyisen energian toimittamiseen, toimintavarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Ydinliiketoimintaamme on sähkön, kaukolämmön ja kaukokylmän hankkiminen, siirtäminen ja myyminen sekä energiantuotantolaitosten ja energiaverkkojen kehittäminen, rakentaminen ja ylläpitäminen. Tytäryhtiö Turku Energia Sähköverkot Oy vastaa luotettavasta ja tehokkaasta sähkönsiirrosta Turussa, konsernin sähköverkko-omaisuuden hallinnasta sekä sähköverkkopalveluista. Turun Seudun Kaukolämpö Oy siirtää kaukolämpöä tuotantolaitoksilta jakelupisteisiin. Palvelemme sinua joustavasti ja ymmärrettävästi löytääksemme juuri arkeesi sopivat, modernit energiaratkaisut. Voit luottaa siihen, että asiantuntemuksestamme on sinulle hyötyä nyt ja tulevaisuudessa.

Sähkönmyynnissä markkina-aluettamme on koko Suomi. Tytäryhtiömme ovat Turku Energia Sähköverkot Oy ja Turun Seudun Kaukolämpö Oy.

Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita

Sähkönmyynti

• Turku Energia Louna-sähkösopimukset tarjoavat reiluja ja selkeitä vaihtoehtoja. Valitsitpa minkä tahansa Louna-sopimuksen, voit hyödyntää sähkömarkkinoiden mahdollisuudet ja pitää sähkökustannuksesi hallinnassa.

Sähköverkko

• Perustehtävänämme on huolehtia sähköenergian toimituksesta toimialueemme asiakkaille sekä kehittää sähköverkkoa vastaamaan asiakkaittemme tarpeita. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja kohtuuhintaintasta sähkön jakelupalvelua. Hinnoittelumme onkin valtakunnallisessa vertailussa maan edullisimpiin kuuluvaa.

Lämpö

• Lämmön tuotteita ovat kaukolämpö, jäähdytys ja höyry. Turku Energialta saat tietoja kiinteistösi mahdollisuudesta liittyä kaukolämpöön sekä arvion liittymiskustannuksista.

Rakentaminen

• Palvelemme sinua kattavasti rakentamisen ja remontoinnin energiakysymyksissä. Verkkosivuiltamme löydät tietoa mm. sähköverkkoon liittymisestä ja työmaan sähköistyksestä. Sähköverkkoon liittyjän tulee hoitaa tiettyjä asioita yhteistyössä oman sähköurakoitsijan ja Turku Energian kanssa, jotta sähköverkkoon liittyminen onnistuu.

Energiansäästö

• Verkkosivuiltamme löydät vinkkejä ja ohjeita tehokkaampaan ja turvalliseen energiankäyttöön.

Åbo Energi är Egentliga Finlands ledande energikoncern

Kärnan i vår affärsverksamhet består av anskaffning, överföring och försäljning av el och värme samt utvecklande, byggande och underhåll av energiproduktionsanläggningar och energinät. Våra kunder är privatpersoner, företag och sammanslutningar. Vi är kända som ett pålitligt och kundnärä energiföretag som säljer energi vilken till stor del härstammar från färnybara energikällör. Våra dotterbolag är Turku Energia Sähköverkot Oy och Turun Seudun Kaukolämpö Oy.

Turku Energia Oy - Åbo Energi Ab, Turku
Turku Energia Oy - Åbo Energi Ab, Turku
Turku Energia Oy - Åbo Energi Ab, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
10:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.