Lähetä viesti
Lähetä viesti

Turengin Wanha Asema kutsuu koolle!

Tule lounaalle, juhlimaan, kokoustamaan tai nauttimaan kupillinen kuumaa tai lasillinen kuplivaa ystävien, työkavereiden tai vaikkapa vain omien ajatustesi parissa. Järjestämme myös erilaisia teematapahtumia, joihin toivomme sinunkin saapuvan.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ota yhteyttä niin etsitään juuri sinun tarpeisiisi paras ratkaisu!

Kahvila

Kahvilassamme on rento tunnelma, joka kutsuu nauttimaan niin paikalliset kuin matkailijatkin. Täältä saat herkullisia aamupaloja, lounasta sekä suolaista ja makeaa, halutessasi myös mukaan pakattuna. Mikäli on aihetta nostaa malja tai kaipaat muuten vain rentouttavaa lasillista, tarjoilemme myös olutta, viiniä ja kuohuvaa.

Kahvila auki arkisin klo 7-16

Kokoustilat

Turengin Wanha Asema sopii kokoustamiseen ja paikalle pääsee kätevästi myös junalla. Kauniissa asemarakennuksessa on erilaisia tiloja, jotka soveltuvat mainiosti liiketapaamisiin, koulutuksiin ja muihin kokoontumisiin. Tiloissamme on käytössä nykyaikainen ja monipuolinen esitystekniikka ja myös tarjoilut järjestyvät näppärästi meidän kautta. Kattava kumppaniverkostomme takaa taitajat ja toimittajat ohjelmapalveluista valokuvaajiin, mitä tilaisuuteesi tarvitsetkaan.

Juhlatilat/ Tapahtumat

Alakerran suuri sali sekä kabinetti ovat myös varattavissa juhlia ja tapahtumia varten. Näiden tilojen varaukseen yhdistyvät poikkeuksetta tarjoilut kahvilan toimesta. Yläkerrassa on varattavana kookas sali sekä iso ja pieni kokoushuone ja pari 8-hengen kabinettia. Näihin tiloihin saa järjestää myös omat tarjoilut poislukien mahdolliset alkoholijuomat, jotka hankitaan Turengin Wanha Asema Oy:ltä. Poikkea tutustumaan puitteisiin paikan päälle!

Työtilat

Kahvilan vieressä asemarakennuksen alakerrassa sijaitsevassa huoneessa on tarjolla niin omia työpöytiä kuin paikka yhteisen pöydän ääreltä. Vierailijoiden käytössä on maksuton Wi-Fi, langaton tulostus sekä siistit WC:t.

Kesäterassi

Kesäterassimme palvelee kesä-elokuussa joka päivä.

Tervetuloa taas ensi kesänä.

Tarjolla pientä suolaista sekä jäätelöä ja juotavaa.

Terassi on ylpeä laajasta GT valikoimasta. Tule viihtymään terassillamme.

Sauna

Aseman tunnelmallinen pihasauna on varattavissa käyttöön. Saunan yhteyteen on mahdollista varata myös palju. Ota yhteyttä!

Turengin Wanha Asema, Janakkala

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
07:00-16:00
Ke
07:00-16:00
To
07:00-16:00
Pe
07:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:00-16:00
Korona-aikana toimimme noutoperiaatteella klo
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Turengin Wanha Asema

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.